Kalendarium   Ackorden   Låtarna   Anslagstavlan   Köp & Sälj   Hjälp   Kontakt

 
 • Klubbnytt
 •  
  Välkommen till Ukuleleklubben Stockholm.

  Det här är vi!:
  Ukuleleklubben Stockholm - en träffpunkt för ukulelespelande folk som gillar samvaro med roliga låtar, små och stora utmaningar och många skratt!

  Här är datumen för våren 2024:s träffar: 14 januari, 18 februari, 10 mars och 21 april. Alla tillfällen är söndagar och tiden är kl. 15.00 – 18.00. Boka in redan nu!

  Sedan den 14 januari 2007 har klubben funnits som en mötesplats för ukulelespelare i och runt Stockholm. Klubbens medlemmar samlas sex-åtta gånger om året för att sjunga och spela tillsammans - ofta under ledning av någon musikalisk inspiratör. En ambition är att så många som möjligt ska ta aktiv del i planering och genomförande av möten, så om DU har goda idéer och bra kontakter, dela då gärna med dig av dem.

  Alla ukuleleälskare som passerat nybörjarstadiet är välkomna att bli medlemmar. Skicka ett meddelande via Kontakt så får du information om medlemsskap.

  Mellan klubbmötena träffas en del av oss i lokala studiecirklar där vi kan förkovra oss ytterligare. Vi samarbetar med Sensus studieförbund och våra klubbträffar äger rum i Sensus lokaler på Medborgarplatsen i Stockholm.
   
  Köp & Sälj
  inga nya annonser
  Anslagstavlan
  inga nya inlägg
  Nästa klubbmöte
  Klubbmöte
  2024-09-15
  15:00 - 18:00
  plats: Sensus lokaler på Medborgarplatsen, plan 7.

  Föregående klubbmöte
  Klubbmöte
  2024-04-21
  15:00 - 18:00
  plats:

      
   
  sama@sama.se