Kalendarium   Ackorden   Låtarna   Anslagstavlan   Köp & Sälj   Hjälp   Kontakt

 
 • Klubbnytt
 •  
  << gå tillbaka
   
  Klubbmöte
  datum: 2007-03-18   
  tid: 16:00  - 19:00
  plats: Art Café
  bilder:
   
  En trogen skara spelsugna samlades på Art Café söndagen den 18 mars.
  Ann-Catrin och Ebba från Värmdösektionen hade förberett programmet med nya låtar - några för mig helt okända. Inför mötet den 22 april ska vi träna på Jätten som vaknar, Leende guldbruna ögon, Sitter på ett berg och Afrika. Du hittar dem i låtbanken. Om allt funkar så ska du också inom kort hitta en ljudfil där, som du kan träna till.

  Våra hemliga gäster var Ylva Ellneby och Håkan Åkerstedt som kom med sångglädje, ukuleler, fiol och rytminstrument. De bjöd oss på jazz och folkmusik; Five foot two, Yes sir, that´s my baby, Gånglåt från Äppelbo och Gärdebylåten. Dessa hittar du också i vår låtbank och folkmusiken på ljudfil.

  I Ukkelotteriet vann Pia fem plektrum, Ing-Marie vann både Aguilasträngar och två biljetter till Lou Rosslings föreläsning I själ och hjärta den 18/4. Berit vann den eftertraktade ukulelen Eagle Loudmouth.

  Jag vill tacka alla för den fantastiska födelsedagsuppvaktningen och måste säga att jag redan ser fram emot nästa möte som kommer att ledas av Eva Olivia från Ukuleleklubben Göteborg.
  Missa inte det!

  Lena
   
      
   
  sama@sama.se