Kalendarium   Ackorden   Låtarna   Anslagstavlan   Köp & Sälj   Hjälp   Kontakt

 
 • Klubbnytt
 •  
  << gå tillbaka
   
  Klubbmöte
  datum: 2007-09-02   
  tid: 16:00  - 19:00
  plats: Art Café
  bilder:
   
  Cirka 25-30 glada och längtansfulla entusiaster var med på höstens första möte. Vi värmde upp med några sånger från sista träffen innan sommarlovet. Flera av dessa konstaterades att vi behövde öva på. Gå in på hemsidan och lyssna och öva.

  Vi hade fantastiskt besök av (hemliga) Klas Backman och hans fru Ayla Kabaca (känd från Bolibompa på TV). I sommar har de turnerat med Allsång på Skansen för barn, naturligtvis på nämnda ställe men även på många andra platser i Sverige. Klas och Ayla körde följaktligen en slags allsångsvariant i barnförpackning med oss. Härliga toner och skönt gung. Vi fick lära oss hemligheten med reaggea-komp så nu kan vi öva in Peps Perssons O´h Boy, med det rätta stuket (kommer att bli lyssningsbart på hemsidan). Lena frågade om inte ukuleleklubben kunde få vara med i Allsång på Skansen och våra hemliga gäster såg inte ut att tycka det var en sån dum idé. Så förbered er på en framtida TV karriär….

  Lena jagade oss med lottringen och fick oss att lätta på lädret ordentligt. Nästan alla lotter gick åt. Vi fick några vinnare även denna gång. Lasse Ruud vann den åtråvärda ukulelen och plektrum, plektrumhållare och tennsmycke gick till Karin N, Gun och Karin W.

  Lena frågade om vi skulle trycka upp tröjor med klubbmärket. Frågan bemöttes positivt men sköts på framtiden.

  En Olle Adolphson-stund hann vi också med (ni minns, sommarläxan?) och vi fortsätter med hans visor nästa möte.

  Tråkigt nog är Art Café ute för försäljning och vi blir husvilla. Vi behöver en lokal centralt i Stockholm, så att det blir lätt för alla att komma. Du som har kontakter och vet ett ställe som kan rymma upp till 60-70 pers och som är ledigt tre timmar var sjätte söndagseftermiddag. HÖR AV DIG!
  Håll koll på datorn inför nästa träff, vi vet inte om vi är kvar på caféet eller ej.

  Vi ses den 14 oktober 2007!
  Vid tangenterna: Mimmi
   
      
   
  sama@sama.se