Kalendarium   Ackorden   Låtarna   Anslagstavlan   Köp & Sälj   Hjälp   Kontakt

 
 • Klubbnytt
 •  
  << gå tillbaka
   
  Klubbmöte med workshop
  datum: 2019-02-03   
  tid: 13:00  - 18:30
  plats: Torkel Knutssonsgatan 39, Stockholm kod 9955 ok
   
  Ukuleleklubben Stockholm inbjuder till en musikalisk och lekfull workshop med den italienske ukulelespelaren Lorenzo Vignando alias Ukulollo.

  Det blir en eftermiddag fylld av spel- och sångglädje, spontanitet och lekfullhet med ukulelen i centrum. Ukulollo kommer att lära oss en massa tricks och knep. Han utgår från deltagarnas egna kunskapsnivåer och önskemål. Genom att ta vara på allas olika förmågor och ukulelespelstilar skapar vi en härlig musikalisk enhet tillsammans.

  Vi börjar med att lära in en egen version av Imagine av John Lennon och I can´t help falling in love with you, sjungen av Elvis Presley. Och vi arrangerar en låt som vi deltagare själva väljer. Detta för att se hur en skapandeprocess kan se ut.
  Nyckeln till musikförståelse är att söka frigöra sig från traditionella text- och ackordanalyser och istället träna upp öronen och hjärnan. Detta är det ultimata målet för vår workshop.
  Ledorden är Visa Repetera Öva Leka.
  Vi spelar på våra D-stämda ukuleler!

  Som avslutning på workshopen bjuder Lorenzo på en timmas konsert. Genom den vill han visa vad man bör tänka på vid egna framträdanden.
  Fikapaus blir det efter ca två timmar. Ukuleleklubben bjuder förstås dagen till ära.
  Lotteri ska vi ha även denna gång - med extra fina vinster. Lotterna kostar tio kronor per styck. Tag med kontanter. Småmynt undanbedes.

  Ledare: Lorenzo kommer från Lucca i Toscana, Italien. Han är ukuleleartist, låtskrivare, lärare och har turnerat världen över med sin ukulele. Nu är han i Sverige för första gången och gör utbildningar i Göteborg och här hos oss i Ukuleleklubben Stockholm.

  Tid: Söndagen den 3 februari 2019, kl. 13-18
  Plats: Sensus, Torkel Knutssongatan 39, grind- och portkod 9955 OK
  Avgift:100 kr för medlemmar i Ukuleleklubben. 200 kr för ickemedlemmar. Avgiften betalas kontant eller med swish. Begränsat antal platser.
  Språk: Engelska
  Anmälan: Anmäl dig med namn senast den 25 januari till Yvonne Törnquist, yvonne@ukuleleklubben.se. Först till kvarn...
  Bli medlem: Om du vill bli medlem i Ukuleleklubben så besök vår hemsida, klicka på ”Kontakt” och skriv en rad. Kostnad 300 kr/år.
   
      
   
  sama@sama.se