Kalendarium   Ackorden   Låtarna   Anslagstavlan   Köp & Sälj   Hjälp   Kontakt

 
 • Klubbnytt
 •  
  << gå tillbaka
   
  Klubbmöte
  datum: 2019-10-06   
  tid: 14:00  - 17:30
  plats: Sensus, Torkel Knutssonsgatan 39, kod 9955 OK.
   
  Ukuleleklubben Stockholm inbjuder till en musikalisk och lekfull konsert och workshop med den danske ukulelespelande mångkonstnären Carsten Knudsen. I Danmark är Carsten känd som komikern och underhållaren i den populära gruppen ”De Nattergale” (Näktergalarna). Han ser sig själv som musiker och kompositör som skriver låtar inom olika genrer och använder sig av alla upptänkliga ”instrument” för att skapa sin ljudbild. Carsten är anlitad som ukuleleinspiratör världen över.
  Vi bjuds på en eftermiddag fylld av spel- och sångglädje, spontanitet och lekfullhet med ukulelen i centrum. Vi hoppas få mycket inspiration, få lära oss en massa tricks och knep och förstås att få spela tillsammans under Carstens ledning.

  Carsten bjuder oss först på en konsert och därefter ett smörgåsbord av allehanda tekniker som: komptekniker, fingerspelstekniker, ”flamingo resguardo”- och säckpipsteknik, ackord med lösa strängar, melodispel på längden och på tvären och en hel del annat. Sist och slutligen ska vi naturligtvis spela och sjunga tillsammans.

  Innehållet ser ut ungefär så här:
  Konsert med Carsten Knudsen
  Fikapaus efter ca en timma. Eget medtaget fikabröd gäller. Klubben står för kaffe, te, mjölk etc.
  Lotteri ska vi ha även denna gång - med extra fina vinster. Lotterna kostar tio kronor per styck. Tag med kontanter. Småmynt undanbedes.
  Tricks och knep, Olika Tekniker samt Allspel under mycket kompetent ledning.
   
      
   
  sama@sama.se